Parc de aventura

În complexul turistic Alpina Blazna a fost amenajat pentru iubitorii de senzaţii tari primul parc de aventură din judeţ. Aici vă aşteaptă un tărâm al distracţiei plin cu poduri suspendate, tiroliene şi un panou de căţărare.

Dacă ai o zi liberă nu rata câteva ore pline de suspans, la înălţime, în parcul de aventură fiind construite peste 200 de metri de ateliere. Acestea constau în poduri şi platforme suspendate, între copaci, în unele zone acestea fiind ridicate chiar şi la nouă metri înălţime faţă de sol.

Traseul pe care îl puteţi parcurge pe podurile suspendate şi mişcătoare se opreşte la o tiroliană de 50 de metri însă aceasta nu este singura amenajată în parc. Iubitorii zborului pot folosi o a doua tiroliană instalată în parc care are un traseu de 200 de metri.

Nu i-am uitat nici pe cei pasionaţi de alpinism aşa că am construit şi un panou de escaladă, cu trei trasee, unde vă puteţi testa abilităţile în căţărare. Parcul de Aventura Alpina Blazna este deschis zilnic între orele 12.00 şi 21.00.

vezi oferta de pret aici

 

     Baile dacilor

Una dintre atractiile Complexului Turistic Alpina Blazna o reprezinta, fara indoiala, baile dacice. Asemanatoare unui jacuzzi, acestea sunt amenajate in aer liber si ofera astfel posibilitatea de a te bucura de o baie fierbinte, in mijlocul naturii, indiferent de temperatura de afara. Aproximativ opt persoane pot sa faca baie deodata in cele doua bazine construite deasupra unor sobe care asigura incalzirea apei. Chiar si iarna, cand afara sunt temperaturi cu multe grade sub minus, iar partia de la Blazna este plina de schiori, cei care doresc sa sfideze anotimpul si sa admire peisajul muntilor Rodnei pot face acest lucru stand in baile dacice. 

     Parc de joaca cu mobilier ecologic

500 de metri patrati de spatiu verde, cu o amenajare peisagistica de exceptie, stau la dispozitia turistilor care poposesc in Complexul Turistic Alpina Blazna. Copiii au la dispozitie mobilier de joaca executat din lemn, astfel incat micutii sa nu se raneasca. Doua lacuri micute, populate cu pastrav si crap chinezesc de culoare rosie, ii vor fascina pe cei mici si pe cei mari. Cativa pui de caprioara si un cerb va asteapta sa le dam de mancare impreuna si sa-i rasfatati cu mangaierile si zambetele voastre. 

 

   

     Piscina, fitness, saună, sala de jocuri (biliard, football de masă, tenis de masă, hokey de masă)

     vezi oferta de pret aici