Agrement

Servicii Complex

Explorează și bucură-te de frumusețea naturii

Băile dacice și vikinge

Vrei să ai parte de relaxare? Ai nimerit perfect la Alpina Blazna!

Băile dacice și vikinge sunt una dintre atracțiile pentru care este renumit complexul nostru. Asemănătoare unui jacuzzi, acestea sunt amenajate în aer liber și îți oferă posibilitatea de a te bucura de o baie fierbinte, în mijlocul naturii, indiferent de temperatura de afară. Aici ai parte de un răsfăț de legendă, în care iarna trăiești senzația unică a mângâierii fulgilor de zăpadă pe pielea ta aburindă. 

Listă de prețuri

Spa și Sală fitness

Ai la dispoziție și centrul SPA, cu toate dotările moderne de care ai nevoie pentru a simți din plin că aici e locul tău. De cum intri în centrul SPA te întâmpină limpezimea azurie a piscinei care te va face să te întrebi unde se termină cerul și unde începe apa… După o baie relaxantă în piscina generoasă te poți răsfăța în voie la sauna.

 

Nu am uitat nici de iubitorii de sport! Centrul SPA dispune de o sală ultramodernă de fitness, cu aparate de ultimă generație, pentru toate gusturile. Sala de jocuri vă așteaptă și ea cu mese de biliard, fotbal de masă, tenis de masă sau hockey de masă.

Listă de prețuri

Parc de aventură

În complexul turistic Alpina Blazna a fost amenajat pentru iubitorii de senzaţii tari primul parc de aventură din judeţul Bistrița-Năsăud!  Vă aşteaptă un tărâm al distracţiei, plin cu poduri suspendate, tiroliene şi un panou de căţărare. Așa că, dacă ai o zi liberă, nu rata câteva ore pline de suspans, la înălţime! În parcul de aventură sunt construite peste 200 de metri de ateliere, poduri şi platforme suspendate, între copaci, în unele zone acestea ajungând la nouă metri înălţime faţă de sol.

 

Traseul pe care îl poți parcurge pe podurile suspendate şi mişcătoare se opreşte la o tiroliană de 50 de metri.

 

Parcul de Aventură Alpina Blazna este deschis in perioada primăvară-toamnă, la cerere.

Listă de prețuri

Tiroliană și panou de escaladă

Iubitorii de înălține pot folosi și a două tiroliană instalată în parc care are un traseu de 200 de metri. Pentru că ne-am gândit și la pasionații de alpinism, am construit un panou de escaladă, cu trei trasee, unde îți poți testa abilităţile în căţărare.

Listă de prețuri

Pârtie de ski

Pârtia nostră este acreditată cu grad mediu de dificultate, cu o lungime totală de 1200,41 m, o diferență de nivel de 390 m pe o lățime de 40 m cu o înclinație a pantei de 32%.

Listă de prețuri

Explorează munții și atracțiile naturii din împrejurimi

Locația Cabanei reprezintă baza perfectă pentru excursii în Parcul Național Munții Rodnei. Vă recomandăm câteva trasee turistice superbe, care încep de la cabană până pe platoul munților, unde veți întâlni un peisaj uimitor de sălbatic.

1. Complex Alpina Blazna – Vf. Staniștea – 2,47 km – durata aprox. o oră

2. Complex Alpina Blazna – Vf. Roșu – 6,78 km – durata aprox. 3 ore

3. Complex Alpina Blazna – Vf. Ineu – 10 km – durata aprox. 5 ore.

4. Complex Alpina Blazna – Lacul Lala – 11 km – durata aprox. 5 ore jumatate.